Voorstellen

HetElfdeLicht

 

Een channel uit 2008 van Wij Die U Zijn:

"Marijke Vonk is een zeer helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderruikend, medium met ongekende krachten, die haar helpen om tot u door te dringen en zo ongekende, onbewuste gebieden, die u tot lijden brengen op te luchten en op te lichten. Zodat u vanuit volledig zelfstandig opereren in staat zult zijn u zelf hoger op te lichten, naar werelden van meer geluk en vreugde. 
Zij is in staat om naar verleden en toekomst te kijken, naar dat wat u gevangen houdt, naar dat wat u kan bevrijden, zo zodat er weer hoop en licht in uw leven komt. Want wij allen zijn op weg naar vervolmaking en er zijn vele meesters gestuurd om u te helpen. Zij spreekt en werkt vanuit het Christus Bewustzijn in diepe liefde en respect voor uw wezen en u als mens. Zij is in staat contact te maken met hele hoge velden van bewustzijn om zo door de woorden en beelden die zij doorkrijgt licht te werpen op uw pad. Zodat u gereedschappen krijgt die u kunt gebruiken uw pad te verbreden, van een nauw pad met veel obstakels die u weghouden van u zelf, uw ware aard, naar een pad vol met bewustzijn dat een grote hulp is voor u op uw weg. Wij vanuit de goddelijke wereld zijn oprecht verheugd met Marijke als medium, een belangrijk punt van licht op weg naar de totale vervolmaking van allen in uw wereld. 
In diepe liefde. Wij Die U Zijn."


Peter Willems:

Er is mij geleerd dat we het paradijs pas na onze dood ervaren maar ik heb zelf iets anders ervaren. 
Ik en ik niet alleen, creëer mijn lijden doordat ik mijn pijn en verdriet, woede, angst en schaamte niet kan, wil en/of durf te voelen. Het is niet wat me overkomt dat m'n lijden veroorzaakt maar dat ik NEE zeg tegen wat ik voel en zo mezelf alleen laat.
Als ik alles wat er in me is werkelijk ga beleven, als ik mezelf durf te leven en zo sterf in de persoon die ik wilde zijn, ga ik het “St” - oftewel het Heilige erven en verlossing ervaren.Geluk in dit aardse leven bestáát maar ik moet wel “even” door een pijnlijk geboortekanaal van het voelen heen. Via alleen naar al-één, daar waar hemel en aarde lijken samen te komen...