Het Elfde Licht

“Het Elfde Licht mijn geliefden, is de hoogst mogelijk frequentie tot nu toe op uw aarde in dit spel, die naar de aarde komt om alles maar dan ook alles te belichten vanuit uw lichtend waar-zijn dat wat u waarlijk bent.

Er zijn nog vele facetten op uw aarde of noem het delen die nog niet belicht zijn omdat u daar in uw eentje uw licht ook niet op kunt werpen.
Dat belichten is nu een noodzaak om verder te komen binnen het spel dat leven op aarde heet om uiteindelijk uw heelheid te kunnen gaan voelen daar waar het spel toe bedoeld is.

Het Elfde Licht is de hoogst mogelijke frequentie waarmee dat wat u nog niet wenst te zijn, kunt belichten zodat u eindelijk, eindelijk kunt gaan voelen dat wat welzijn is op uw aarde.

Daar is hoge moed voor nodig omdat dat wat u negatief noemt of dat wat u schaduwkanten noemt of dat zelfs wat u God noemt, u nog niet wenste te zijn.
Dat kon nog niet: het spel op uw wereld was daar nog niet aan toe. Daar bent u nu wel aan toe.
Zoals de Maya’s al aangekondigd hebben: het is nu de hoogste tijd om weder te keren in uw werkelijk zijn, in uw werkelijk zijn. Dat waar uw aardespel u toe uitnodigt.

Het is nodig dat u gaat uiten binnen de gezamenlijkheid, alles waar u nog niet in uw eentje in durft te zijn.
Dat was ook nodig binnen het spel op aarde omdat u alleen vanuit de gezamenlijkheid, binnen elke frequentie zoveel licht kunt uitoefenen dat u het licht zult zijn binnen het nog nooit belichte.
Waardoor u bewustzijn zult gaan krijgen over dat wat u ook bent maar nog nooit hebt durven ervaren in uw eentje.

Het Elfde Licht is de hoogst mogelijke frequentie en zal u daarbij assisteren zodat eindelijk, eindelijk alles in u en om u belicht zal worden zodat de illusie dat wat aardespel heet eindelijk het paradijs zal worden waartoe het is bedoeld.
Wij danken u.”

DEZE TEKST IS GECHANNELD